Selvbetjening

Med appen Min Læge kan du nemt og via mobilen få kontakt til din behandler.

Min læge app. tilrådes til alle vores patienter. Her kan du forny recepter, bestille tid og foretage e-konsultation.Eller log på Lægevejen.dk

 

Via www.lægevejen.dk eller med MinLæge app. kan du stille korte spørgsmål til os, få svar på f.eks. blodprøver, bestille tider, eller genbestille fast medicin.

Ved hjælp af en simpel menu, kan du nu vælge at:

– Læse svaret fra os på din forespørgsel (Postkasse)

– Skrive en kort email til os (Emailkonsultation)

– Se oplysninger om (Din klinik)

– Bestille tid (Tidsbestilling) til lettere konsultationer. (Det er kun en del af vores tider, der kan bookes online, så hvis I ikke kan finde tider så ring og bestil en tid)

– Afbestille tider (dog kun tider bestilt over nettet). 

– Genbestille fast medicin (Receptfornyelse)

Emailkonsultationerne er tiltænkt korte spørgsmål, prøvesvar og lignende. De besvares normalt indenfor 2 hverdage, dog kan der gå op til 5 dage.

Lægerne, sygeplejerskerne og personalet skiftes til at læse mailen alle hverdage.

Du må være forberedt på, at nogle spørgsmål kan være så omfattende at besvare , at det kræver, at vi ser dig. Vi vil i disse situationer bede dig aftale en konsultation eller kontakte os telefonisk i stedet.

Når vi har besvaret en emailkonsultation, vil du modtage en email på den adresse, du selv har angivet. Den vil fortælle dig, at du nu kan logge dig ind på www.lægevejen.dk  eller MinLæge app. og læse svaret fra os.

 Dette sker af sikkerhedshensyn, da privat email normalt ikke kan anses for fortroligt.

 

Vi håber, at du vil få glæde af denne mulighed